Kommande event

11
13
aug 2019

Trend & Form

Äntligen får västra och södra Sverige en egen mässa för inrednings-, present- och blomsterbranschen. Först ut är helt nya inredningsmässan Trend & Form, som erbjuder besökare och utställare en mötesplats på västkusten. En mässa med ambition att erbjuda möten som skapar handel, kontakter och inspirerar människor i branschen.

04
05
sep 2019

Public Spaces

Välkomna till Public Spaces – mässan för utveckling och innovation av det offentliga rummen. Detta är en inspirerande mötesplatsen för dig som förvaltar, inreder och utvecklar det offentliga rummets parker, torg och gator. Här samlas alla relevanta branscher under samma tak och du träffar allt från leverantörer till beslutsfattare.

04
05
sep 2019

Fastighetsmässan

Nordens ledande Fastighetsmässor sedan 2009
En mötesplats för fastighetsbranschen som erbjuder utställare och besökare en helhetslösning under samma tak i två dagar.
Utställarna visar nyheter inom drift, förvaltning, underhåll, miljö, energi, säkerhet och digitalisering.

04
05
sep 2019

Säkerhet 2019

Välkomna till Säkerhet 2019 – mässan som är Västsveriges viktigaste mötesplats för alla som arbetar inom skydd och säkerhet. AI, sensorer, drönare och maskininlärning – alla förändrar de våra möjligheter. Ta kontroll över framtiden redan idag!

11
12
sep 2019

Fastfood & Cafe

Välkommen till Nordens största fastfood- & cafémässa för branschen. Vi har samlat över 250 av branschens ledande och lokala leverantörer samt de nischade utställarna med det mest unika sortimentet. Besök mässan och bli fylld med ny inspiration, hitta nya lönsamma idéer, få ny och användbar kunskap samt hitta nya produkter som utvecklar din verksamhet.

11
12
sep 2019

Resturangexpo

Välkommen till årets upplaga av branschmässan Restaurangexpo. Här har vi samlat branschens ledande och lokala leverantörer samt de nischade utställarna med de mest unika sortimenten. Här kan du bli fylld med ny inspiration, nätverka med branschkollegor, få ny och användbar kunskap samt hitta nya produkter som utvecklar din verksamhet.

28
29
sep 2019

Prana Festival

Prana Festival – en storslagen träningsfestival i Göteborg 28-29 september. Välj mellan över 100 klasser, föreläsningar och workshops under helgen och det utlovas en unik träningsupplevelse där alla är välkomna att inspireras och svettas, allt med sen stor portion glädje.

01
okt 2019

Tulldagen

Tulldagen är Sveriges största mötesplats för tullfrågor för dig som arbetar med internationell handel, tull- och transporter alt På Tulldagen möter du Tullverket, ett stort antal utställare och får möjlighet att nätverka med branschkollegor. Programinnehållet på Tulldagen 2019 är precis som tidigare år skiftande och tar upp en mängd högaktuella ämnen inom området tull och internationell handel. Som vanligt avslutar vi Tulldagen med After Tull-mingel.

08
09
okt 2019

Blob – Fackmässan för barn- och babybranschen

Blob är lek- och Babybranschens öppna gemensamma mötesplats som arrangeras av mässarrangören BraMässor Sverige AB i samarbete med branschföreningen Lek- & Babybranschen och facktidskriften Lek & Babyrevyn. . Blob är en tvådagars mässa där fackbesökare från butiker i Sverige och hela Norden kan träffa sina befintliga och nya leverantörer och visa sina nyheter och andra produkter.

09
10
okt 2019

Personal & Chef

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal och bjuder på två kostnadsfria heldagar för dig som chef. Ta del av utställare, trender, nätverkande och ett stort seminarieprogram.

23
24
okt 2019

Water&Waste

Den 23-24 oktober 2019 lanseras en ny mötesplats i Göteborg för den svenska VA-, återvinnings- och avfallsindustrin under namnet Water & Waste. För VA-branschen blir det ett unikt tillfälle att nätverka, göra affärer och lansera sina produkter i Västsverige.

02
Nov 2019

SweFit Expo

Flera tävlingar och uppvisningar kommer att genomföras på mässan, bland annat inom Crossfit, styrkelyft och Ninja Warrior. Ett välfyllt mässgolv med utställare inom fitness, gymutrustning, kosttillskott, träningskläder och mycket annat som hör träning och hälsa till.

Scroll to Top