Kommande event på Åbymässan:

03
04
Feb 2021
 

Byggmässan

INSTÄLLD
En spännande mötesplats där branschen, branschorganisationer, regionala och kommunala instanser möts och inspireras av varandra, deltar i debattpaneler och får chansen att avhandla viktiga frågeställningar för framtiden.

17
18
Mar 2021
 

Light & Design

INSTÄLLD
Light & Design i Göteborg är en given mötesplats som skapats för att förena den nordiska belysnings- & designbranschen. Premiären i maj blir ett självklart tillfälle för branschen att nätverka, göra affärer, medverka i workshops men framför allt att ta del av produkter som ska lanseras på den skandinaviska marknaden.

24
25
Mar 2021
 

Advanced Engineering

Denna händelserika 2-dagarsmässa är tillägnad produktutveckling inom industrin. Mötesplatsen finns till för dig som beslutar eller påverkar inköp med målet att optimera en ny eller existerande industriell produkt eller för dig som vill automatisera produktionen. Oberoende av vilket steg i utvecklingsprocessen ni fokuserar på, så är detta mässan för er!

24
25
Mar 2021
 

Elektronikmässan

Upplev en intensiv 2-dagars mässa med fokus på produktutveckling, innovationer och nytänkande tekniklösningar. Den 24 – 25 mars 2021 flyttar Elektronik in på Åbymässan i Götebog för att samla allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare med fokus på trendspaning, nyheter och affärer. Elektronik är mötesplatsen som gör det så enkelt som möjligt för dig att träffa både nya och befintliga kunder samtidigt som vi säkerställer att du är uppdaterad på den senaste utvecklingen ifrån branschen. Välkommen till Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen!

08
09
May 2021
 

Comic Con

INSTÄLLD
Comic Con är Nordens största event för populärkultur. På Comic Con kan du uppleva aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa aktuella skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. Ta del av cosplay i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små. Comic Con kommer till Göteborg 31 oktober – 1 november 2020!

08
09
Sep 2021
 

FastighetsMässan Göteborg

FastighetsMässan är mötesplatsen som sammanför leverantörer av fastighetslösningar med Västra Götalandsregionens fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltarbolag i syftet att skapa driftsäkra, hållbara och lönsamma fastigheter.

15
16
Sep 2021
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo

Jakten på unika upplevelser är konstant, men betyder det att restaurang, fastfood och caféverksamheter behöver bli galnare för att de ska kunna leva upp till de ökade kraven om maxade upplevelser? På Fastfood & Café & Restaurant Expo samlar vi hela branschen så att du kan möta säsongens trender, nyheter och produktlanseringar på ett härligt och effektivt sätt. Mässan har vuxit sig till att bli nordens största av sitt slag och finns numera i Göteborg, Stockholm och Malmö samt i vårt grannland Finland. Din chans att besöka mässan i Göteborg nästa gång är 15 –16 september 2021.

15
16
Mar 2022
 

Personal & Chef

INSTÄLLD
Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal och bjuder på två kostnadsfria heldagar för dig som chef. Ta del av utställare, trender, nätverkande och ett stort seminarieprogram, helt kostnadsfritt.

Scroll to Top