Kommande event på Åbymässan:

09
11
aug 2020
 

Trend & Form

Varmt välkommen till Västsveriges egna inredningsmässa! En fackmässa och mötesplats för dig som arbetar i inrednings-, present-, och blomsterbranschen. Fri entre för företag – obligatorisk registrering.

26
27
aug 2020
 

Prevex Hantverksmässa

Välkommen till en tradition! För sjunde året i rad kan Prevex stolt presentera årets hantverksmässan 2.0. I nya lokaler samlar vi byggbranschens bästa leverantörer för verktyg, maskiner, arbetskläder och allt där emellan under ett och samma tak. En unik samlingsplats med härlig stämning där besökare får chansen att handla kvalitetsprodukter och knyta nya affärsmässiga band. …

Prevex Hantverksmässa Läs mer »

02
03
sep 2020
 

Advanced Engineering

Denna händelserika 2-dagarsmässa är tillägnad produktutveckling inom industrin. Mötesplatsen finns till för dig som beslutar eller påverkar inköp med målet att optimera en ny eller existerande industriell produkt eller för dig som vill automatisera produktionen. Oberoende av vilket steg i utvecklingsprocessen ni fokuserar på, så är detta mässan för er!

22
sep 2020
 

FASTIGHET2020!

För att utveckla Ert arbete i bostadsrättsföreningens styrelse eller som fastighetsägare bör Ni besöka Fastighet2020 som kommer till Åbymässan.

Här får Ni träffa några av de mest aktuella leverantörerna i fastighetsbranschen och se nyheter som sänker era kostnader, ökar komforten och höjer värdet i era fastigheter.

Allt är helt kostnadsfritt för era representanter och kvällen sker under trivsamma former!

30
01
sep 2020
 

Blob – Fackmässan för barn- och babybranschen

Blob är lek- och babybranschens öppna gemensamma mötesplats som arrangeras av mässarrangören BraMässor. Blob är en tvådagars mässa där fackbesökare från butiker i Sverige och hela Norden kan träffa sina befintliga och nya leverantörer och visa sina nyheter och andra produkter. Förutom de givna babyprodukterna visas allt inom inredning för barnrum samt barnkläder för barn 0-10 år.

15
okt 2020
 

Exertis EXPO

Exertis EXPO är en uppskattad branschmässa inom IT och Pro AV. Sedan starten 2004 har det blivit en given och inspirerande mötesplats för våra leverantörer och återförsäljare att knyta nya kontakter, underhålla befintliga relationer och mingla med kollegor i branschen. Den 15 oktober hälsar vi våra leverantörer och återförsäljare välkomna till en heldag av nya affärsmöjligheter.

Scroll to Top