Kommande event

28
29
sep 2019

Prana Festival

Prana Festival – en storslagen träningsfestival i Göteborg 28-29 september. Välj mellan över 100 klasser, föreläsningar och workshops under helgen och det utlovas en unik träningsupplevelse där alla är välkomna att inspireras och svettas, allt med sen stor portion glädje.

01
okt 2019

Tulldagen

Tulldagen är Sveriges största mötesplats för tullfrågor för dig som arbetar med internationell handel, tull- och transporter alt På Tulldagen möter du Tullverket, ett stort antal utställare och får möjlighet att nätverka med branschkollegor. Programinnehållet på Tulldagen 2019 är precis som tidigare år skiftande och tar upp en mängd högaktuella ämnen inom området tull och internationell handel. Som vanligt avslutar vi Tulldagen med After Tull-mingel.

08
09
okt 2019

Blob – Fackmässan för barn- och babybranschen

Blob är lek- och Babybranschens öppna gemensamma mötesplats som arrangeras av mässarrangören BraMässor Sverige AB i samarbete med branschföreningen Lek- & Babybranschen och facktidskriften Lek & Babyrevyn. . Blob är en tvådagars mässa där fackbesökare från butiker i Sverige och hela Norden kan träffa sina befintliga och nya leverantörer och visa sina nyheter och andra produkter.

09
10
okt 2019

Personal & Chef

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal och bjuder på två kostnadsfria heldagar för dig som chef. Ta del av utställare, trender, nätverkande och ett stort seminarieprogram.

17
okt 2019

Exertis CapTech EXPO

Exertis CapTech EXPO är en uppskattad branschmässa inom IT, AV & Large Display samt Entertainment och Education. Sedan starten 2004 har det blivit en given och inspirerande mötesplats för våra leverantörer och återförsäljare att knyta nya kontakter, underhålla befintliga relationer och mingla med kollegor i branschen. Den 17 oktober hälsar vi våra leverantörer och återförsäljare välkomna till en heldag av nya affärsmöjligheter.

17
okt 2019

Svenska Kyl & Värmepumpdagen

Svenska Kyl & Värmepumpdagen har blivit en av kyl- och värmepumpbranschens självklara knutpunkter för nätverkande, kunskapsutbyte och affärer. Här skapas en mötesplats för såväl tillverkare, installatörer, konsulter som anläggningsägare och forskare. En mängd intressanta föredrag kommer att erbjudas i två salar, med syfte att belysa viktiga frågor och ämnen inom branschen.

23
24
okt 2019

Water&Waste

Den 23-24 oktober 2019 lanseras en ny mötesplats i Göteborg för den svenska VA-, återvinnings- och avfallsindustrin under namnet Water & Waste. För VA-branschen blir det ett unikt tillfälle att nätverka, göra affärer och lansera sina produkter i Västsverige.

02
Nov 2019

SweFit Expo

Flera tävlingar och uppvisningar kommer att genomföras på mässan, bland annat inom Crossfit, styrkelyft och Ninja Warrior. Ett välfyllt mässgolv med utställare inom fitness, gymutrustning, kosttillskott, träningskläder och mycket annat som hör träning och hälsa till.

25
26
mar 2020

Advanced Engineering

Den 25 – 26 mars 2020 intar Advanced Engineering Åbymässan. Denna händelserika 2-dagarsmässa är tillägnad produktutveckling inom verkstadsindustrin, främst inom fordon-, elektronik- & mekanikområdena. Ert företag hjälper till att utveckla den optimala produkten eller utvecklar den själva. Oberoende av vilket steg i utvecklingsprocessen ni är, så är detta mässan för er!  

Scroll to Top