Kommande event

23
24
okt 2019

Water&Waste

Den 23-24 oktober 2019 lanseras en ny mötesplats i Göteborg för den svenska VA-, återvinnings- och avfallsindustrin under namnet Water & Waste. För VA-branschen blir det ett unikt tillfälle att nätverka, göra affärer och lansera sina produkter i Västsverige.

02
Nov 2019

SweFit Expo

Flera tävlingar och uppvisningar kommer att genomföras på mässan, bland annat inom Crossfit, styrkelyft och Ninja Warrior. Ett välfyllt mässgolv med utställare inom fitness, gymutrustning, kosttillskott, träningskläder och mycket annat som hör träning och hälsa till.

28
01
feb 2020

Passion för Mat

Passion för Mat är idag Sveriges mest erkända och genuina mässa för alla som gillar att laga mat! Det är ett unikt matevent med noga utvalda utställare med stort engagemang och produkter av hög kvalitet. I mässans Köksskola möter alla besökare flera välkända professionella kockar som engagerat delar med sig av sina kunskaper. Välkommen till Passion för Mat – Årets höjdpunkt för alla med stort intresse för bra mat och dryck.

25
26
mar 2020

Advanced Engineering

Den 25 – 26 mars 2020 intar Advanced Engineering Åbymässan. Denna händelserika 2-dagarsmässa är tillägnad produktutveckling inom verkstadsindustrin. Ert företag hjälper till att utveckla den optimala produkten eller utvecklar den själva. Oberoende av vilket steg i utvecklingsprocessen ni är, så är detta mässan för er!

Scroll to Top