Kommande event på Åbymässan:

20
23
feb 2020

Sweden Kizomba Festival

Det högst rankade Kizomba-evenemanget (9,4 / 10) i Europa och det största Kizomba-evenemanget i norr med mer än 1000 dansare förväntat.
Oavsett din dans färdighetsnivå välkomnar vi dig till vår sjätte utgåva, återigen, en vänlig och välkomnande atmosfär full av hängivna dansare från hela världen.
Sweden Kizomba Festival är varm även på vintern!

28
01
feb 2020

Passion för Mat

Passion för Mat är idag Sveriges mest erkända och genuina mässa för alla som gillar att laga mat! Det är ett unikt matevent med noga utvalda utställare med stort engagemang och produkter av hög kvalitet. I mässans Köksskola möter alla besökare flera välkända professionella kockar som engagerat delar med sig av sina kunskaper.

17
mar 2020

Framtid Mölndal 2020

2020-03-17 – 2020-03-17

25
26
mar 2020

Advanced Engineering

Denna händelserika 2-dagarsmässa är tillägnad produktutveckling inom industrin. Mötesplatsen finns till för dig som beslutar eller påverkar inköp med målet att optimera en ny eller existerande industriell produkt eller för dig som vill automatisera produktionen. Oberoende av vilket steg i utvecklingsprocessen ni fokuserar på, så är detta mässan för er!

27
apr 2020

FASTIGHET2020!

För att utveckla Ert arbete i bostadsrättsföreningens styrelse eller som fastighetsägare bör Ni besöka Fastighet2020 som kommer till Åbymässan.

Här får Ni träffa några av de mest aktuella leverantörerna i fastighetsbranschen och se nyheter som sänker era kostnader, ökar komforten och höjer värdet i era fastigheter.

Allt är helt kostnadsfritt för era representanter och kvällen sker under trivsamma former!

09
10
maj 2020

Comic Con

Förra årets stora succé Comic Con Göteborg kommer tillbaka 2020! 15 000 glada personer besökte oss förra året för att uppleva aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa aktuella skådisar, ta del av cosplay-aktiviteter och spela nya spe. Nu är vi tillbaka ännu större och ännu bättre. Missa inte Comic Con – en magisk upplevelse för både stora och små.

27
28
maj 2020

Elmässan Göteborg

På Elmässan i Göteborg upptäcker du som arbetar inom elbranschen mängder av produktnyheter, nya kompisar i branschen och ett gäng härliga leverantörer. På plats får du dessutom chans att utbilda dig gratis genom att lyssna till våra seminarier som är skräddarsydda för att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll.

27
28
maj 2020

Light & Design

Light & Design i Göteborg är en given mötesplats som skapats för att förena den nordiska belysnings- & designbranschen. Premiären i maj blir ett självklart tillfälle för branschen att nätverka, göra affärer, medverka i workshops men framför allt att ta del av produkter som ska lanseras på den skandinaviska marknaden.

26
27
sep 2020

Prana 2020

Prana Festival är en festival för hälsa och träning som arrangeras på Åby Arena i Göteborg (Mölndal). Med mer än 100 klasser, workshops och föreläsningar, stor tävling för Crossfit utövare, löpartävlingar

03
04
nov 2020

CSR Expo

CSR Expo är mötesplatsen för dig som värnar om en hållbar värld. Ett besök på mässan ger inspiration och lösningar för att öka både konkurrenskraft och lönsamhet – samtidigt som man bidrar till ett hållbart samhälle. Träffa företag, föreningar, branschorganisationer, myndigheter, forskare och politiker för erfarenhetsutbyten från respektive fält inom CSR-området. Här lyfts utmaningar och lösningar fram för nuvarande och framtida frågor.

Scroll to Top