Kommande event på Åbymässan:

03
06
jan 2020

Gothia Cup

Gothia Innebandy Cup är en av världens största och mest internationella innebandyturneringar. Varje år deltar över 450 lag från 6–8 nationer och det spelas fler än 1300 matcher i 28 hallar. Turneringen spelas varje år över trettonhelgen i Göteborg, Mölndal och Partille. Över 10000 ungdomar samlas då för att delta i årets stora innebandyfest.

06
08
jan 2020

Trend & Form

Varmt välkommen till Västsveriges egna inredningsmässa! En fackmässa och mötesplats för dig som arbetar i inrednings-, present-, och blomsterbranschen. Fri entre för företag – obligatorisk registrering.

28
01
feb 2020

Passion för Mat

Passion för Mat är idag Sveriges mest erkända och genuina mässa för alla som gillar att laga mat! Det är ett unikt matevent med noga utvalda utställare med stort engagemang och produkter av hög kvalitet. I mässans Köksskola möter alla besökare flera välkända professionella kockar som engagerat delar med sig av sina kunskaper.

25
26
mar 2020

Advanced Engineering

Den 25 – 26 mars 2020 intar Advanced Engineering Åbymässan. Denna händelserika 2-dagarsmässa är tillägnad produktutveckling inom verkstadsindustrin. Ert företag hjälper till att utveckla den optimala produkten eller utvecklar den själva. Oberoende av vilket steg i utvecklingsprocessen ni är, så är detta mässan för er!

09
10
maj 2020

Comic Con

Förra årets stora succé Comic Con Göteborg kommer tillbaka 2020! 15 000 glada personer besökte oss förra året för att uppleva aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa aktuella skådisar, ta del av cosplay-aktiviteter och spela nya spe. Nu är vi tillbaka ännu större och ännu bättre. Missa inte Comic Con – en magisk upplevelse för både stora och små.

27
28
maj 2020

Elmässan Göteborg

På Elmässan i Göteborg upptäcker du som arbetar inom elbranschen mängder av produktnyheter, nya kompisar i branschen och ett gäng härliga leverantörer. På plats får du dessutom chans att utbilda dig gratis genom att lyssna till våra seminarier som är skräddarsydda för att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll.

27
28
maj 2020

Light & Design

Light & Design i Göteborg är en given mötesplats som skapats för att förena den nordiska belysnings- & designbranschen. Premiären i maj blir ett självklart tillfälle för branschen att nätverka, göra affärer, medverka i workshops men framför allt att ta del av produkter som ska lanseras på den skandinaviska marknaden.

03
04
nov 2020

CSR Expo

CSR Expo är mötesplatsen för dig som värnar om en hållbar värld. Ett besök på mässan ger inspiration och lösningar för att öka både konkurrenskraft och lönsamhet – samtidigt som man bidrar till ett hållbart samhälle. Träffa företag, föreningar, branschorganisationer, myndigheter, forskare och politiker för erfarenhetsutbyten från respektive fält inom CSR-området. Här lyfts utmaningar och lösningar fram för nuvarande och framtida frågor.

Scroll to Top