Kommande event på Åbymässan:

10
12
jan 2021
 

Trend & Form

Varmt välkommen till Västsveriges egna inredningsmässa! En fackmässa och mötesplats för dig som arbetar i inrednings-, present-, och blomsterbranschen. Fri entre för företag – obligatorisk registrering.

03
04
feb 2021
 

Byggmässan

En spännande mötesplats där branschen, branschorganisationer, regionala och kommunala instanser möts och inspireras av varandra, deltar i debattpaneler och får chansen att avhandla viktiga frågeställningar för framtiden.

19
22
feb 2021
 

Sweden Kizomba Festival 2021

Det högst rankade Kizomba-evenemanget (9.6 / 10) i Europa och det största Kizomba-evenemanget i norr med mer än 1000 dansare! Oavsett din dans färdighetsnivå, välkomnar vi dig till vår sjunde utgåva, återigen, en vänlig och välkomnande atmosfär full av hängivna dansare från hela världen. Sweden Kizomba Festival är varm även på vintern!

11
mar 2021
 

Exertis EXPO

Exertis EXPO är en uppskattad branschmässa inom IT och Pro AV. Sedan starten 2004 har det blivit en given och inspirerande mötesplats för våra leverantörer och återförsäljare att knyta nya kontakter, underhålla befintliga relationer och mingla med kollegor i branschen. Den 15 oktober hälsar vi våra leverantörer och återförsäljare välkomna till en heldag av nya affärsmöjligheter.

17
18
mar 2021
 

Light & Design

Light & Design i Göteborg är en given mötesplats som skapats för att förena den nordiska belysnings- & designbranschen. Premiären i maj blir ett självklart tillfälle för branschen att nätverka, göra affärer, medverka i workshops men framför allt att ta del av produkter som ska lanseras på den skandinaviska marknaden.

24
25
mar 2021
 

Advanced Engineering

Denna händelserika 2-dagarsmässa är tillägnad produktutveckling inom industrin. Mötesplatsen finns till för dig som beslutar eller påverkar inköp med målet att optimera en ny eller existerande industriell produkt eller för dig som vill automatisera produktionen. Oberoende av vilket steg i utvecklingsprocessen ni fokuserar på, så är detta mässan för er!

24
25
mar 2021
 

Elektronikmässan

Upplev en intensiv 2-dagars mässa med fokus på produktutveckling, innovationer och nytänkande tekniklösningar. Den 24 – 25 mars 2021 flyttar Elektronik in på Åbymässan i Götebog för att samla allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare med fokus på trendspaning, nyheter och affärer. Elektronik är mötesplatsen som gör det så enkelt som möjligt för dig att träffa både nya och befintliga kunder samtidigt som vi säkerställer att du är uppdaterad på den senaste utvecklingen ifrån branschen. Välkommen till Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen!

13
apr 2021
 

Framtid Mölndal 2021

Har du ett drömyrke?
Kom till Arbetsmarknadsdagen den 13 april Framtid Mölndal 2021
Möt 60 olika utställare och deras alla olika yrkesroller och se vad som kan erbjudas just dig inom yrken &utbildning.
Alla är välkomna 8–17 Fri entré

08
09
maj 2021
 

Comic Con

Comic Con är Nordens största event för populärkultur. På Comic Con kan du uppleva aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa aktuella skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. Ta del av cosplay i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små. Comic Con kommer till Göteborg 31 oktober – 1 november 2020!

20
22
maj 2021
 

Sportmässan

Sportmässan är en upplevelse av Göteborgsvarvet för dig som funderar mycket på det där med en aktiv och hälsosam livsstil. Hit kommer människor för att ta sina drömmar närmre verkligheten. Med ett hjärta som klappar lite extra för motionsidrottens fascinerande värld är detta en plats där sport-och träningsbranschens hetaste utställare och experter varvas med aktiviteter, underhållning och nummerlappar. Fri entré gäller för alla, inga undantag.

25
26
aug 2021
 

Prevex Hantverksmässa

Välkommen till en tradition!
För sjunde året i rad kan Prevex stolt presentera årets hantverksmässan 2.0.
I nya lokaler samlar vi byggbranschens bästa leverantörer för verktyg, maskiner, arbetskläder och allt där emellan under ett och samma tak.
En unik samlingsplats med härlig stämning där besökare får chansen att handla kvalitetsprodukter och knyta nya affärsmässiga band.
Här hittar man produktnyheter inom byggbranschen och mässerbjudanden utöver det vanliga.
Under två fullspäckade dagar håller vi Sveriges bästa hantverksmässa för fackhandeln.

08
09
sep 2021
 

FastighetsMässan Göteborg

FastighetsMässan är mötesplatsen som sammanför leverantörer av fastighetslösningar med Västra Götalandsregionens fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltarbolag i syftet att skapa driftsäkra, hållbara och lönsamma fastigheter.

15
16
sep 2021
 

Fastfood & Café & Restaurant Expo

Jakten på unika upplevelser är konstant, men betyder det att restaurang, fastfood och caféverksamheter behöver bli galnare för att de ska kunna leva upp till de ökade kraven om maxade upplevelser? På Fastfood & Café & Restaurant Expo samlar vi hela branschen så att du kan möta säsongens trender, nyheter och produktlanseringar på ett härligt och effektivt sätt. Mässan har vuxit sig till att bli nordens största av sitt slag och finns numera i Göteborg, Stockholm och Malmö samt i vårt grannland Finland. Din chans att besöka mässan i Göteborg nästa gång är 15 –16 september 2021.

12
13
okt 2021
 

CSR Expo

CSR Expo är mötesplatsen för dig som värnar om en hållbar värld. Ett besök på mässan ger inspiration och lösningar för att öka både konkurrenskraft och lönsamhet – samtidigt som man bidrar till ett hållbart samhälle. Träffa företag, föreningar, branschorganisationer, myndigheter, forskare och politiker för erfarenhetsutbyten från respektive fält inom CSR-området. Här lyfts utmaningar och lösningar fram för nuvarande och framtida frågor.

15
16
mar 2022
 

Personal & Chef

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal och bjuder på två kostnadsfria heldagar för dig som chef. Ta del av utställare, trender, nätverkande och ett stort seminarieprogram, helt kostnadsfritt.

Scroll to Top