Kommande event på Åbymässan:

11
12
nov 2020
 

Light & Design

Light & Design i Göteborg är en given mötesplats som skapats för att förena den nordiska belysnings- & designbranschen. Premiären i maj blir ett självklart tillfälle för branschen att nätverka, göra affärer, medverka i workshops men framför allt att ta del av produkter som ska lanseras på den skandinaviska marknaden.

25
nov 2020
 

Fastighetsfokus VVS

Fastighetsfokus VVS är mässan för dig som är intresserad av energi, miljö och ekonomi när det gäller VVS-installationer i fastigheter. Mässan fokuserar på hur vi kan arbeta systematiskt med effektiv användning av resurser och energi. Träffa experter och upptäck nya energismarta lösningar.

10
12
jan 2021
 

Trend & Form

Varmt välkommen till Västsveriges egna inredningsmässa! En fackmässa och mötesplats för dig som arbetar i inrednings-, present-, och blomsterbranschen. Fri entre för företag – obligatorisk registrering.

16
17
jan 2021
 

Prana Festival

Prana Festival är en festival för hälsa och träning som arrangeras på Åby Arena i Göteborg (Mölndal). Med mer än 100 klasser, workshops och föreläsningar, stor tävling för Crossfit utövare, löpartävlingar

03
04
feb 2021
 

Bygg Göteborg 2021

En spännande mötesplats där branschen, branschorganisationer, regionala och kommunala instanser möts och inspireras av varandra, deltar i debattpaneler och får chansen att avhandla viktiga frågeställningar för framtiden.

10
11
feb 2021
 

Personal & Chef 2021

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal och bjuder på två kostnadsfria heldagar för dig som chef. Ta del av utställare, trender, nätverkande och ett stort seminarieprogram, helt kostnadsfritt.

Scroll to Top