Kommande event på Åbymässan:

20
okt 2020
 

Monitor Roadshow 2020 Södra Sverige

Håller ni på att investera i ny AV-teknik? Då tycker vi att du borde besöka Monitor Roadshow. På Monitor Roadshow samlas de främsta tillverkarna och distributörerna från AV-branschen för att visa sina senaste produkter, lösningar och tjänster. Skaffa kunskap och prova på den senaste tekniken i en tyst miljö bland andra kollegor i din bransch.

30
01
okt 2020
 

Comic Con 2020

Vi har, med anledning av det rådande läget kring Coronaviruset (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens nya direktiv kring publika event, valt att senarelägga Comic Con Göteborg 2020. Vi avvaktar eventuella nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten alternativt besked kring mötesförbud från regeringen innan ett exakt nytt datum för eventet kan utannonseras.

03
04
nov 2020
 

CSR Expo

CSR Expo är mötesplatsen för dig som värnar om en hållbar värld. Ett besök på mässan ger inspiration och lösningar för att öka både konkurrenskraft och lönsamhet – samtidigt som man bidrar till ett hållbart samhälle. Träffa företag, föreningar, branschorganisationer, myndigheter, forskare och politiker för erfarenhetsutbyten från respektive fält inom CSR-området. Här lyfts utmaningar och lösningar fram för nuvarande och framtida frågor.

11
12
nov 2020
 

Elmässan Göteborg

På Elmässan i Göteborg upptäcker du som arbetar inom elbranschen mängder av produktnyheter, nya kompisar i branschen och ett gäng härliga leverantörer. På plats får du dessutom chans att utbilda dig gratis genom att lyssna till våra seminarier som är skräddarsydda för att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll.

11
12
nov 2020
 

Light & Design

Light & Design i Göteborg är en given mötesplats som skapats för att förena den nordiska belysnings- & designbranschen. Premiären i maj blir ett självklart tillfälle för branschen att nätverka, göra affärer, medverka i workshops men framför allt att ta del av produkter som ska lanseras på den skandinaviska marknaden.

25
nov 2020
 

Fastighetsfokus VVS

Fastighetsfokus VVS är mässan för dig som är intresserad av energi, miljö och ekonomi när det gäller VVS-installationer i fastigheter. Mässan fokuserar på hur vi kan arbeta systematiskt med effektiv användning av resurser och energi. Träffa experter och upptäck nya energismarta lösningar.

Scroll to Top