Kommande event på Åbymässan:

11
mar 2021
 

Exertis EXPO

Exertis EXPO är en uppskattad branschmässa inom IT och Pro AV. Sedan starten 2004 har det blivit en given och inspirerande mötesplats för våra leverantörer och återförsäljare att knyta nya kontakter, underhålla befintliga relationer och mingla med kollegor i branschen. Den 15 oktober hälsar vi våra leverantörer och återförsäljare välkomna till en heldag av nya affärsmöjligheter.

24
25
mar 2021
 

Advanced Engineering

Denna händelserika 2-dagarsmässa är tillägnad produktutveckling inom industrin. Mötesplatsen finns till för dig som beslutar eller påverkar inköp med målet att optimera en ny eller existerande industriell produkt eller för dig som vill automatisera produktionen. Oberoende av vilket steg i utvecklingsprocessen ni fokuserar på, så är detta mässan för er!

24
25
mar 2021
 

Elektronikmässan 2021

Upplev en intensiv 2-dagars mässa med fokus på produktutveckling, innovationer och nytänkande tekniklösningar. Den 24 – 25 mars 2021 flyttar Elektronik in på Åbymässan i Götebog för att samla allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare med fokus på trendspaning, nyheter och affärer. Elektronik är mötesplatsen som gör det så enkelt som möjligt för dig att träffa både nya och befintliga kunder samtidigt som vi säkerställer att du är uppdaterad på den senaste utvecklingen ifrån branschen. Välkommen till Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen!

13
apr 2021
 

Framtid Mölndal 2021

Har du ett drömyrke?
Kom till Arbetsmarknadsdagen den 13 april Framtid Mölndal 2021
Möt 60 olika utställare och deras alla olika yrkesroller och se vad som kan erbjudas just dig inom yrken &utbildning.
Alla är välkomna 8–17 Fri entré

20
22
maj 2021
 

Sportmässan

Sportmässan är en upplevelse av Göteborgsvarvet för dig som funderar mycket på det där med en aktiv och hälsosam livsstil. Hit kommer människor för att ta sina drömmar närmre verkligheten. Med ett hjärta som klappar lite extra för motionsidrottens fascinerande värld är detta en plats där sport-och träningsbranschens hetaste utställare och experter varvas med aktiviteter, underhållning och nummerlappar. Fri entré gäller för alla, inga undantag.

25
26
aug 2021
 

Prevex Hantverksmässa

Välkommen till en tradition!
För sjunde året i rad kan Prevex stolt presentera årets hantverksmässan 2.0.
I nya lokaler samlar vi byggbranschens bästa leverantörer för verktyg, maskiner, arbetskläder och allt där emellan under ett och samma tak.
En unik samlingsplats med härlig stämning där besökare får chansen att handla kvalitetsprodukter och knyta nya affärsmässiga band.
Här hittar man produktnyheter inom byggbranschen och mässerbjudanden utöver det vanliga.
Under två fullspäckade dagar håller vi Sveriges bästa hantverksmässa för fackhandeln.

Scroll to Top