Åbymässan - Sveriges modernaste mäss- och mötesanläggning!

Åbymässan är en modern mötesanläggning med möjlighet att vara värd för alla typer av evenemang: mässor, utställningar, möten, kongresser och företagsevenemang – endast fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt.

Anläggningen invigdes år 2019 och erbjuder en mässhall på 10 500 m2 med fyra mobila konferensrum, 16 mötesrum och flera restauranger. Åbymässan är en del av Åby Arena i Mölndal, 10 minuter utanför centrala Göteborg. Från Landvetter flygplats tar du dig till Åbymässan på 20 minuter och även kollektivtrafiken erbjuder goda förbindelser. På Åby Arena finns dessutom Åbytravet och Åby Hotell med 223 rum, gym och flera restauranger

Åby Arena - en dynamisk destination för möten & upplevelser

Åbymässan ligger på samma plats som Åby Arena i Mölndal – en helt ny destination för möten och upplevelser. Åby Arena erbjuder ett rikt innehåll som vänder sig till både privata besökare och företag. Självklart har vi tänkt på gastronomin – på arenan finns ett flertal restauranger med olika smakinriktningar för alla som uppskattar god mat i trevlig miljö. På Åby Arena möter det sportsliga pirret ett skönt och avslappnat lugn. Affärsandan sida vid sida med privatliv skapar kontraster och dynamik.

Du väljer själv vilka upplevelser du vill ta del av och hur mycket på- eller avkoppling du vill ha. Oavsett om du kommer långväga eller om bor runt husknuten så kommer det finnas gott om möjligheter att fylla på med fina minnen att ta med sig från Åby Arena.

Läs mer om Åby Arena här.

Scroll to Top