Strategiskt läge och flexibla lösningar för alla typer av evenemang!

Åbymässan ingår i Easyfairs, Nordens ledande mässarrangör, Kistamässan, Malmömässan och helt nya Åbymässan i Göteborg. På alla de tre mäss- och mötesanläggningarna finns kraftfulla exponeringsytor. Som arrangör äger du alltid din del av huset och har alla möjligheter att anpassa lokalerna efter ditt behov. Vi kan erbjuda bra flöden mellan mötesrum, utställningsytor, restaurang och mingelytor. Våra anläggningar har hög teknisk standard och ett brett utbud av skickliga samarbetspartners. Din egen fantasi är det enda som sätter gränsen för vilken typ av arrangemang du kan genomföra.

Åby Arena - en dynamisk destination för möten & upplevelser

Åbymässan ligger på samma plats som Åby Arena i Mölndal – en helt ny destination för möten och upplevelser. Åby Arena erbjuder ett rikt innehåll som vänder sig till både vanliga besökare och företag. Självklart har vi inte glömt gastronomin – inom arenan finns ett flertal restauranger med olika smakinriktningar för alla som uppskattar god mat i trevlig miljö. På Åby Arena möter det sportsliga pirret ett skönt och avslappnat lugn. Affärsandan sida vid sida med privatliv skapar kontraster och dynamik.

Du väljer själv vilka upplevelser du vill ta del av och hur mycket på- eller avkoppling du vill ha. Oavsett om du kommer långt borta ifrån eller om du bor runt husknuten så kommer det finnas gott om möjligheter att fylla på med fina minnen att ta med sig från Åby Arena.

Läs mer på Åby Arenas hemsida: www.abyarena.se

Easyfairs​

Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussels North, Namur, Gorinchem, Hardenberg, Venray, Göteborg, Malmö och Stockholm). Koncernen har över 750 anställda och hade intäkter på över 160 miljoner € för räkenskapsåret 2016-2017.
För mer information, besök Easyfairs hemsida http://www.easyfairs.com

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Vi letar alltid efter nya talanger för att stärka vårt lag.
Vi anställer branschens stjärnor, de mest engagerade och professionella medarbetarna. Om du vill jobba hos oss, klicka här för lediga tjänster!

Följ oss på LinkedIn eller vårt pressrum för senaste nytt!

Scroll to Top