Åbymässan - Sveriges modernaste mäss- och mötesanläggning!

Åbymässan är en modern mötesanläggning med möjlighet att vara värd för alla typer av evenemang: mässor, utställningar, möten, kongresser och företagsevenemang – endast fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt.

Anläggningen invigdes år 2019 och erbjuder en mässhall på 10 500 m2 med fyra mobila konferensrum, 16 mötesrum och flera restauranger. Åbymässan är en del av Åby Arena i Mölndal, 10 minuter utanför centrala Göteborg. Från Landvetter flygplats tar du dig till Åbymässan på 20 minuter och även kollektivtrafiken erbjuder goda förbindelser. På Åby Arena finns dessutom Åbytravet och Åby Hotell med 223 rum, gym och flera restauranger.

Centralt så in i Norden

Arrangerar du ambulerande kongresser eller har flera konferenser på fler orter i Sverige? I Stockholm och Göteborg hittar du Malmömässans systeranläggningar – Kistamässan och Åbymässan. Vi erbjuder tre multiflexibla fullserviceanläggningar där vi kan hjälpa dig med allt du behöver för att skapa ditt event eller din mässa. Som arrangör äger du alltid din del av huset och har alla möjligheter att anpassa lokalerna efter ditt behov. Vi kan erbjuda bra flöden mellan mötesrum, utställningsytor, restaurang och mingelytor. Våra anläggningar har hög teknisk standard och ett brett utbud av skickliga samarbetspartners. Nu har du möjlighet att via en kontakt boka ditt event i landets tre största städer.

Åby Arena - en dynamisk destination för möten & upplevelser

Åbymässan ligger på samma plats som Åby Arena i Mölndal – en helt ny destination för möten och upplevelser. Åby Arena erbjuder ett rikt innehåll som vänder sig till både privata besökare och företag. Självklart har vi tänkt på gastronomin – på arenan finns ett flertal restauranger med olika smakinriktningar för alla som uppskattar god mat i trevlig miljö. På Åby Arena möter det sportsliga pirret ett skönt och avslappnat lugn. Affärsandan sida vid sida med privatliv skapar kontraster och dynamik.

Du väljer själv vilka upplevelser du vill ta del av och hur mycket på- eller avkoppling du vill ha. Oavsett om du kommer långväga eller om bor runt husknuten så kommer det finnas gott om möjligheter att fylla på med fina minnen att ta med sig från Åby Arena.

Läs mer om Åby Arena här.

Easyfairs​

Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussels North, Namur, Gorinchem, Hardenberg, Venray, Göteborg, Malmö och Stockholm). Koncernen har över 750 anställda och hade intäkter på över 160 miljoner € för räkenskapsåret 2016-2017.
För mer information, besök Easyfairs hemsida http://www.easyfairs.com

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Vi letar alltid efter nya talanger för att stärka vårt lag.
Vi anställer branschens stjärnor, de mest engagerade och professionella medarbetarna. Om du vill jobba hos oss, klicka här för lediga tjänster!

Följ oss på LinkedIn eller vårt pressrum för senaste nytt!

Scroll to Top